Post by sorekanzirnlis on Feb 8, 2022 7:41:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε τα primogems ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
rexet το παιχνίδι είναι jaked όταν σουτάρεις σε κάνει να ανεβαίνεις λίγο και παίρνει το σημείο του ur kill και όταν ξαναρχίζεις το παιχνίδι ή παίρνεις το νέο η ευαισθησία είναι αδύνατο να πετύχεις ένα kill με αυτόν τον τρόπο ο νέος χάρτης είναι καλός και άλλα αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε την ευαισθησία τόσο υψηλή *αν και είναι 20* αλλά παρόλα αυτά όταν μπήκα σε ένα παιχνίδι σκοτώθηκα πολύ, πήρα μόνο ένα σκότωμα και πεθάνω 39 φορές, παρακαλώ αναβαθμίστε με καλύτερο τρόπο
Block Strike پرتحرک ujf
Έχω ένα πρόβλημα Γιατί πρέπει όταν βλέπουμε 1 διαφήμιση να μας δίνουμε μόνο 1 χρυσό; Υπάρχει ένα πιο ωραίο παιχνίδι από αυτό το Give 90 Gems σε 1 διαφήμιση
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΕΕ
Αδερφέ, δεν συνιστώ αυτό το παιχνίδι, δεν μπορώ καν να παίξω ή να συμμετάσχω μόνο στην οθόνη του λόμπι και το παιχνίδι λέει απλώς ότι η σύνδεση χάθηκε ακόμα κι αν η σύνδεσή μου είναι μια χαρά καλή τύχη να το διορθώσετε
Τα έχω όλα
Block Strike アクション hfs
Ευχαριστώ που κάνατε ένα τόσο καλό παιχνίδι, το λατρεύω.
Τα παιχνίδια πολύ καλά. Θα μπορούσε να ήταν 5 αστέρων χωρίς αμφιβολία. Αλλά τα όπλα κοστίζουν πολύ και αφού φύγετε από τον διακομιστή στον οποίο ήσασταν, λαμβάνετε λιγότερα από πεντακόσια νομίσματα. Και επίσης μερικές φορές αποσυνδέεστε από τον διακομιστή χωρίς κανένα λόγο. Και επίσης, όταν συμμετέχετε στο παιχνίδι, σας λέει να συνδέεστε σε έναν λογαριασμό κάθε φορά. Δεν μπορείτε να προσθέσετε απλώς ένα κουμπί "μην ρωτήσω ξανά". Διορθώστε αυτό και όλα όσα έγραψα.
Το παιχνίδι πουλά τα δεδομένα σας σε εταιρείες ώστε να μπορούν να σας εντοπίσουν ή κάτι άλλο, το παιχνίδι φαίνεται πρόχειρο. Πριν παίξετε το παιχνίδι διαβάστε την πολιτική. Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι ένα τεράστιο αντίγραφο του pixel gun 3D.
Καλός
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι το 2019, αλλά όταν επέστρεψα, υποστήριξα ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις νομίσματα, πρέπει να κερδίσεις κέρματα μέσω εργασιών! Παρακαλώ, φέρτε το παλιό χαρακτηριστικό για την απόκτηση χρημάτων, μου λείπει ο παλιός τρόπος.
είναι χάλια που δεν μπορώ καν να παίξω λόγω κάποιων σφαλμάτων που κάνουν την οθόνη μου μαύρη χωρίς καν να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες.
Χ μονη μπλακια ειναι πος αντι να αγοραζεις να ολα μεσα στο παιχνιδι thn ora που παιζς οπος το couter strike πρεπει να τα αγοραζεις εκτος αγωνα κι πολι ακριβα μεγαλη αδικια πολυ μεγαλη αδικια κι αλο ενα πραγματα που μισο ειναι οτι μαλαξι κι αρα. κανει χακ κι γαμαει το παιχνιδι καντετο να μην γινετε να κανεις χακ μπενει ο καουε πουστης κι κανει χακακι του φεντε κι αστιο.
Πάρα πολλά σφάλματα αφού έδωσα μια κριτική 5 αστέρων το αγαπημένο μου modes r now buggy pls διορθώστε το, το ζόμπι επιβίωσης είναι λάθη, τα πυρομαχικά αλλάζουν τη διαφυγή και η νέα δύναμη μάχης είναι λάθη και μισώ τη νέα δύναμη μάχης και με κάνει να το μισώ περισσότερο π.χ. τα κουμπιά δεν λειτουργούν και η βόμβα 2 έχει πρόβλημα, παρακαλώ διορθώστε τα σφάλματα και επίσης η νέα ενημέρωση του καλωδίου ρουφήξτε π.χ. υπάρχουν πλέον σκάλες κοντά στο σημείο αναπαραγωγής των ζόμπι που καθιστά πολύ εύκολο για τα ζόμπι να ανέβουν εκεί πάνω το σφάλμα διαφυγής όλες οι πύλες ανοιχτές δεν είναι το παιχνίδι που θυμάμαι
Παιχνίδι Einai Kalo
Καταπληκτικο παιχνίδι
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι ειλικρινά! Αλλά είναι κάπως πληρωμένο για να κερδίσεις, οπότε προσπαθήστε να το διορθώσετε λίγο. Επίσης, αυξήστε το hitbox σε ζεστό μαχαίρι (καυτή πατάτα) και προσθέστε απευθείας σύγκρουση. Είναι πραγματικά δύσκολο να πάρεις κάποιον ζεστό μαχαίρι, αν αυτό διορθωθεί, θα έδινα 5 αστέρια.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι να πάει πολύ καιρό τώρα. Αλλά επέστρεψα και προσπάθησα να ανοίξω το παιχνίδι και απλώς κολλάει. Κάθε φορά που προσπαθώ να το ανοίξω λέει "Η απεργία αποκλεισμού έχει σταματήσει να λειτουργεί". Αν κάποιος ξέρει πώς να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, παρακαλώ να μου το εξηγήσει. Ήθελα πολύ να παίξω το παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από αυτό. Ακολουθεί μια τροποποίηση : Επίσης λέει στην ενημέρωση του google play που την ενημέρωσα 2 φορές αλλά δεν λειτούργησε. Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα.
Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχει υποστήριξη bluetooth για να είναι πιο εύκολο γιατί μερικά ppl όταν παίζουν εκεί, η παλάμη γίνεται υγρή, έτσι το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο. Είμαι πρόθυμος να περιμένω αυτό το παιχνίδι να έχει υποστήριξη ελεγκτή ή υποστήριξη ελεγκτή bluetooth για καλύτερο παιχνίδι. Τέλος πάντων, διασκέδασα με το παιχνίδι, αλλά απλώς περιμένω την υποστήριξη του ελεγκτή, ευχαριστώ και αντίο
Δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα, αλλά έχω τα χρήματα, παρακαλώ να το φτιάξω
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Έχει μερικά από τα πιο βασικά γραφικά, αλλά έχει πάντα αυτή την ατμόσφαιρα του ανταγωνισμού και της υγιεινής. Έπαιζα πριν μετονομάσουν το map bust σε dust, αλλά τον απεγκατέστησαν και τώρα δεν μπορώ να το παίξω καθώς το παιχνίδι σταματάει κάθε φορά που το ξεκινάω. Έχω επαρκή χώρο αποθήκευσης και RAM, αλλά συνεχίζει να "σταματά" πριν φτάσω στο μενού. Εάν μπορείτε να κάνετε κάποια διόρθωση σφαλμάτων, θα μπορούσε να με βοηθήσει να παίξω ξανά το παιχνίδι και πολλούς άλλους που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σας ευχαριστώ.
Έχω χάσει κάθε skin στο λογαριασμό μου.. είχα πολλά χρήματα και skins, αλλά δεν μπορώ να χρηματοδοτήσω κανένα
Ειναι για τον πουτσο καμπαλα
Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά αγορά που μπορούμε να πουλήσουμε πράγματα και πράγματα που τα θέλω πραγματικά πίσω, καθώς και οι άλλοι παίκτες που μας βοήθησαν πραγματικά να δημιουργήσουμε μια μικρή βάση και να επαναφέρουμε τη λειτουργία του ποδοσφαίρου, αυτοί είναι πολύ καλοί όλοι μας απολαύστε το παιχνίδι τώρα, απλώς γίνεται όλο και πιο φτωχό στο σύστημα και στο παιχνίδι τα παλιά πράγματα είναι πολύ ωραία και θα πάρετε περισσότερους παίκτες και θα πληρώσετε για τρία χρυσά επειδή αυτή η παλιά ενημέρωση οι παίκτες θα απολαύσουν πραγματικά που το απολαμβάνουν ακόμη και οι δωρεάν παίκτες προς και thx
Block Strike Action oxm
Αυτό είναι άδικο κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου λέει σφάλμα και συνεχίζει να το λέει αυτό
Τι απαίσιο παιχνίδι. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώ το Android 12 με εγκατεστημένο το Magisk για επιπλέον A12Extras και δεν με αφήνει να παίξω. Σίγουρα, κρύβω το Magisk, αλλά δεν μπορεί να βρει το NoCutoutOverlay.apk στο /vendor/overlay, αλλά είναι επίσης σαφώς εκεί. Αυτό ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με αυτό το κομμάτι λογισμικού.
Άρα αυτό το bug κάνει το παιχνίδι εντελώς άπαιχτο, κάθε φορά που μετακινώ την οθόνη μου το παραμικρό στρίβει σε διαφορετική γωνία και έχει πρόβλημα και με την ευαισθησία νομίζω; Αλλά παρακαλώ διορθώστε αυτό το Rexet Studio!
Υπάρχει κάτι που με ενοχλούσε την τελευταία μέρα. "Cheat Detected: Xposed Detected", εγώ ο ίδιος δεν ξέρω τι είναι το "Xposed". Είναι κάποια μορφή aimbot, menu modder κλπ; Πρέπει να είμαι ειλικρινής, το απολαμβάνω από το 2016. Αλλά ένα σφάλμα είναι σφάλμα, επομένως θα πρέπει να διορθωθεί σε μια εβδομάδα, ελπίζω μια μέρα. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί, γιατί οι μελλοντικοί παίκτες μπορεί να βιώσουν τέτοια καταστροφικά αποτελέσματα. Κανείς δεν θα ήθελε να «κατηγορηθεί» για απάτη. Συνολικά, το παιχνίδι σας αξίζει 4* έως 5*. Αλλά 2* προς το παρόν.
Μου αρέσει το παιχνίδι γιατί είναι το παιδικό μου παιχνίδι
Οι χειρότεροι προγραμματιστές όλων των εποχών. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι για 3 χρόνια και το έχω δει να φθείρεται. Κάθε ενημέρωση έχει χαλάσει ή έχει επιδεινώσει το παιχνίδι.Κάποιοι αλλάζουν έναν βασικό μηχανικό παιχνιδιού, κάνουν το παιχνίδι χαλασμένο/μη παίξιμο ή προσθέτουν/αφαιρούν κάτι σημαντικό χωρίς να μας το πουν. Ποτέ δεν ακούν την κοινότητά τους και νοιάζονται μόνο για τα χρήματα. Τούτου λεχθέντος, χαίρομαι που έπαιξα BS και πάντα θα αγαπώ τις αναμνήσεις που έχω δημιουργήσει και θα κρατάω αυτό το παιχνίδι στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για τη βόλτα. Υπογραφή, 2016-19
είναι ωραίο Game μα κάνει συνέχεια ενημερώσεις...😑😑😕
Θα το βαθμολογούσα με 5, αλλά το thete είναι ένα πρόβλημα. 1. Η λειτουργία ζόμπι είναι χάλια. Γιατί; γιατί όταν ένας παίκτης μετατρέπεται σε ζόμπι, οι επιζώντες εκφοβίζουν λόγω του χτύπημα. 2. Υπάρχει ένα σφάλμα σε έναν από τους χάρτες deathrun. Το θέμα της λάβας είναι βέβαιο ότι θα σκοτωθεί. Όταν η κόκκινη ομάδα πατήσει το κουμπί, υπάρχει λάβα σωστά; και όταν τελείωσε, η μπλε ομάδα πεθαίνει παρόλο που η λάβα δεν ήταν καν υπάρχει πια. Αυτό είναι χάλια, ούτως ή άλλως αυτό είναι το πρόβλημά μου στο παιχνίδι, ελπίζω να το διορθώσετε στους προγραμματιστές γιατί μου αρέσει το παιχνίδι.
Ειλικρινά, έκανα μια ανασκόπηση το 2018 και τότε ήταν που το παιχνίδι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό τώρα με τις νέες λειτουργίες δεν είναι σχεδόν ποτέ ενεργό ούτε υπάρχουν διακομιστές σε αυτές τις λειτουργίες στην κάτω πλευρά μερικοί άνθρωποι που παίζουν αυτό το παιχνίδι δεν μιλούν αγγλικά δυσκολεύει την επικοινωνία μαζί τους ή απλώς τη διασκέδαση
Αρχικά με πετάει το παιχνίδι κατάταλα είναι ωραία παιχνίδια
Υπάρχει ένα σφάλμα όπου ακόμα κι αν μειώσετε την ευαισθησία σας, πηγαίνει αστραπιαία. Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα και πάλι δεν λειτούργησε, παρακαλώ διορθώστε το, θα του έδινα πέντε αστέρια αν το κάνατε
Block Strike Aksiyon mvkl
Καλό αν δεν έχετε τίποτα άλλο να παίξετε
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά αποσυνδέομαι συνέχεια, διορθώστε αυτό το σφάλμα παρακαλώ. Είναι πραγματικά ενοχλητικό ακόμα κι αν έχω καλό ping, αποσυνδέομαι συνέχεια, τότε θα λέει cm100, ακόμα κι αν το ping μου είναι πολύ καλό, διασκέδαζα μέχρι το σφάλμα, διορθώστε το σφάλμα.
Όταν μπαίνω με πετάει έξω απ' το παιχνίδι
Παρακαλώ, διορθώστε το πρόβλημά μου, πραγματικά δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό, δεν μπορώ να παίξω blockstrike εξαιτίας αυτού γιατί δεν βλέπω τα κουμπιά μου και δεν με αφήνει ποτέ να διαλέξω τη δική μου επιλογή γιατί!!;! παρακαλώ απλά διορθώστε αυτό το pronlem μου, απλά μου λείπει να παίζω blockstrike δεν μου αρέσει το Pixel Gun 3d προτιμώ αυτό το παιχνίδι, παρακαλώ, παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και 4 χρόνια, παρακαλώ!! απλά διορθώστε το πρόβλημά μου για να παίξω ξανά κανονικά όπως άλλοι και να έχω την ίδια επιλογή! Τ^Τ.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά η εξάπλωση της σφαίρας είναι εξαιρετικά υψηλή, επομένως τα όπλα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Σας προτείνω να αφαιρέσετε την εξάπλωση σφαίρας και να βάλετε ανάκρουση. Μάλλον θα βαθμολογούσα με 5 αστέρια αν συνέβαινε αυτό.
Block Strike แอ็กชัน jto
Katj mou leei gia hack dedected eno den ehi kanena hack😡😡😡
King Of Defense: Merge TD ยุทธศาสตร์ zku
Λίγα πράγματα 1. Γιατί αυτό το παιχνίδι απαιτεί άδεια για την πραγματοποίηση και τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, είναι ένα rip off CSGO 2. Από αυτό που έπαιξα, δεν υπάρχει διαχωρισμός των ατόμων που μόλις ξεκινούν και εκείνων που έχουν παίξει αρκετό καιρό για να έχουν καλύτερα όπλα 3. Spawn κάμπινγκ, πολύ επειδή μπορείς να σκοτωθείς ένα δευτερόλεπτο μετά την αναπαραγωγή 4. Δεν μπορούσα να βρω παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω αν δεν το παίζει κανείς, αλλά παρόλα αυτά, αυτή είναι απλώς μια άλλη διαφήμιση που πρέπει να δω 5. Διαφήμιση μετά από κάθε παιχνίδι 6 Το σύστημα αγοράς όπλων, το βρίσκω πολύ κακό
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά όταν επέστρεψα για να το παίξω, ήταν κυριολεκτικά νεκρό, προσπάθησα να αλλάξω διακομιστές, αλλά ήταν το ίδιο, υπήρχαν τουλάχιστον 1 σειρά δωμάτια αντί για 30-50 σειρές δωματίων πριν από την ενημέρωση. Παρακαλώ αναβιώστε το παιχνίδι
Είναι λυπηρό να βιώνεις αυτό το παιχνίδι να κατηφορίζει. Αυτό ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά με τις ενημερώσεις στις μέρες μας, υποβάθμισαν την ποιότητα του παιχνιδιού. Αφαίρεσαν λειτουργίες που δεν πρέπει να αφαιρεθούν, τα πρόσθετα πράγματα που χειροτερεύουν το παιχνίδι και το παιχνίδι έχει πολλά σφάλματα. Οι προηγούμενες εκδόσεις αυτού ήταν καλύτερες. Αυτό έχει πολλές δυνατότητες, αλλά με λυπεί να πω ότι οι προγραμματιστές το σπατάλησαν.
Είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Η πρόοδός του είναι πολύ αργή για να ανταγωνιστεί άλλους παίκτες υψηλού επιπέδου. Το τρόχισμα χρειάζεται κυριολεκτικά μια θυσία της κοινωνικής σας ζωής για να αποκτήσετε μερικά όπλα. Επίσης, απογοητεύτηκα λίγο που το σύστημά σας διέγραψε την πρόοδό μου (παρόλο που την αποθήκευσα). Ήταν κυρίως ο λόγος που σταμάτησα να παίζω το παιχνίδι.
Block Strike Toiminta ezs