Post by sorekanzirnlis on Feb 8, 2022 7:32:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada ressursside häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Ace Defender: Dragon War 2022 version ▞▞▞
mulle ei meeldi täpne 24 või 48 tunni loendus, ajab väga tüütuks, kui nõude esitamine hilineb, see läheb aina kauemaks. Miks mitte teha seda üks kord päevas, kasutades igapäevast lähtestamissüsteemi?
Suurepärane mäng meeldib mängida – kuni uue värskenduseni täna 13.12.21 ei saa nüüd sisse logida, vaid ütleb kogu aeg serveri viga. Palun paranda.
Kena mäng kena graafikaga ja see võib anda vähemalt 2 tundi ja maksimaalselt 5 tundi päevas mängimist. Mulle lihtsalt ei meeldi mängu teatud mehhanismid, kuid see on hea, minult 4 tärni.
Ülimalt lihtne ja lahe kogemus suure hulga tegelaste ja võimetega
Mul on viimastel päevadel pidevalt serveri versiooni toomine ebaõnnestunud. Uuesti installimine ei aita ja proovisin ka teises telefonis samamoodi. Raiskasin oma raha 👎👎
Veel üks, kus sa ei mängi mängu, vaid mäng mängib sind. See ei lase mul teha seda, mida ma tahan. Klõpsake lihtsalt kohta, kus see kuvatakse. See pole isegi tornikaitsemäng! See sai alguse ühest, kuid seejärel läks see kiiresti klassikalise 6vs6 kangelaste võitlusstiili juurde koos kogu kaasasoleva lootboxi mehaanikuga. Hoia eemale.
Mänginud umbes 4 päeva ja ei tundnud vajadust asju osta. Selliseid mänge on väga vähe. Enamik mänge muudab selle keeruliseks ja paneb asju päriselt ostma 🤑...nii et selles mõttes on see hea. Jälle mängitud ainult 4 päeva
Lõbus kangelaste kogumismäng suurepäraste kunstiteostega! Sellel on mõned tornikaitse stiilis kaardid, kuid enamik lahinguid on pöördepõhised ja kõik kangelased kasutavad oma oskusi automaatselt.
Hea mäng, kuid mitte optimeeritud forxiaomi mi pad 5, ekraan pole täisekraanil, nii et mõni pilt näeb halb välja
Mäng on eriti lõbus, sellel on suurepärane graafika ja mänguviis on mobiilimängu jaoks sujuv.
Olen seda juba nädal aega mänginud. Väga sõltuvust tekitav mäng. Parim osa on see, et see pole P2W mäng. Umbes 400 mängijat ostis minu serveris igakuiseid pakkumisi ja ei kulutanud midagi, kuid olen siiski top 10 kohal. See tähendab, et ainus asi, mida vajate, on olla aktiivne mängija.
Mäng ise on korralik, kuid ma ostsin tegelikult ühe nende mängupaketi ja ei saanud seda kunagi kätte. Klienditeenindusega tegelenud pea 2 nädalat tulemusteta. Ärge raisake oma raha.
Viimane värskendus katkestas mängu. Ei saa sisse logida, kui ma pole WiFi-s. Kui mul õnnestub sisse logida, on mängul halb aeglustumine ja kogelemine, mida varem polnud, osaliselt hunniku graafiliste täiustuste tõttu, mis on mittevajalikud, valjud ja pealetükkivad. Ja põhiprobleem on endiselt alles: mäng on kummituslinn, kus on äärmiselt väike mängijate hulk. Mulle meeldib, aga midagi dramaatilist peab varsti muutuma.
Ace Defender: Dragon War Рольові ioc
Väga kena graafika ja sõltuvust tekitav mäng..
Enne kui ma isegi selle mängu sain, vaatasin reklaame ja arvasin, et see näeb rumal välja, aga kui hakkate seda mängima, hakkab see hästi minema
Värskendus 1.76 värskendab nüüd ja ma saan uuesti mängida... Nüüd sama lugu värskendusega 1.8.6. Arvatavasti parandatakse see 48 tunni jooksul. Ei, nad parandasid selle samal päeval. Hea mäng ja vigade parandamisega läheb neil hästi. Ma arvan, et see on järgmine, see on lihtsalt mänguviivitus.
See mäng on tõesti lõbus, kuid sellel on nii palju vigu, et see muutub nii tüütuks. Halvim probleem on mängu käivitamisel pidevalt võrguühenduse katkemise tõrketeade, kuid ma kasutan wifit ja olen proovinud ka mobiilsidevõrku. Surfan veebis hästi ja saan mängida muid mänge. Seda juhtub iga päev ja ma ei saa mitu tundi mängida.
Jah, on hea mängida, mitte igavleda. Lihtne mängimine
Korralik aja tapja, kuid korduv. Lukustub sageli ja jätab teie strateegia või preemiad kõrvale.
Toetus ei tee midagi, üks mu kangelane on läinud, see oli minu kõrgeim kangelane. Saadan ekraanipildid kangelaste registrist ja kangelaste nimekirjast. Neil on isegi minu vale ekraaninimi. Ja kaotatud kangelane oli minu profiilipilt mängus.
See on täiuslik
Kulutasin selles mängus pakkidele umbes 50 dollarit. Mänginud ainult 3 päeva, nüüd pole 24 tundi saanud sisse logida ja annab silmusena sama "võrk lahti, login uuesti sisse". Näis, et tuleb lõbus mäng, siis selgus, et see jookseb kuskil rösteril. VÄLTIGE SEDA RAKENDUST
Lõbus mäng ja see sobib 10-12-aastastele lastele
mänginud seda terve nädala ja nautisin seda. siis äkki ütles, et seal on värskendus, isegi kui mu rakendust on juba värskendatud. mängupoes pole isegi värskendusvõimalust. nüüd see ei lase mul sisse logida. milline ajaraiskamine
Seni naudin mängu. Olen mänginud paar nädalat ja oma serveris esikümnes.
see on hea mäng..mulle meeldib
Ace Defender: Dragon War Hry na hrdiny lbsz
Armasta koomiksit, armasta mängupilti, lihtsalt armasta seda
Mäng oli lõbus, kuid röövis minult ostu ja siis sain uue telefoni ning see ei lase mul vana kontot tagasi tuua. Enne kulutamist olge ettevaatlik
Kena kontseptsioon ja kaasahaarav mängukogemus
Ma pole kindel, kuhu mu eelmine hinnang läks, kuid alustan, kuna mängu arendaja kordus oli üllatavalt kiire
Alguses nautisin mängu ja jõudsin väga kiiresti. Ma kulutasin natuke raha, kuid ei midagi veidrat. Nüüd on mu tegelased kõik 70-80 LVL ja ma saan teha võib-olla 1 ekspeditsiooni päevas. Asja teeb hullemaks see, et meeskond, kelle vastu ma ekspeditsioonil ja tornis vastan, on kõik 60-65 LVL ja minu meeskond, kes on neist 10 LVL ees, pühitakse lihtsalt minema... Miks see nii on? Kõik relvad on kõigile haruldasel tasemel. See lihtsalt ei ole minu jaoks mõistlik. Hindaks kõrgemat hinda, kui tunneksin, et mind ei petta.
Palju väljakutseid ja palju nalja
Hea
Art of Conquest: Dark Horizon Ролеви qbdu
Olen mängu alles hiljuti alla laadinud, kuid siiani naudin seda. Saan seda taustal mängida, kui mängin arvutis mänge või teen tööd
Lõbus lihtne ja kiire õppimine